VBA gebaseerd controlesysteem toets-score waarden_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

VBA gebaseerd controlesysteem toets-score waarden

Om handmatige berekeningen, fouten en onnodige controles te voorkomen wil men de controles op juiste normering en drempelwaarden verder automatiseren.


Hiertoe kunnen formules gebouwd worden in/voor een databestand (score-resultaten) dat uit een ander systeem geëxporteerd wordt.

Het komt voor dat in dit bestand niet alle cellen dezelfde celtypes/waarden hebben. Deze data resultaten verandert in de tijd omdat er ook nieuwe resultaten (waarden) behaald worden. De toetsing-drempel wordt dan ook op meerdere momenten gecontroleerd.

Er zijn verschillende normen en eisen waaraan voldaan moet worden. Graag een excel specialist die kan helpen dit coontrole-proces en rekenwerk te automatiseren.

Disciplines Vereist

  • Excel of Access VBA

  • controle systeem bouwen om score resultaten juist te kunnen bepalen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance VBA gebaseerd controlesysteem toets-score waarden.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Breda en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van BREDA

BREDA

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV