VBA expert_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

VBA expert

Zelf ontwikkeld maatwerk oplossing in Excel, toepassing: sales, calculatie berekeningen, tool voor het handig kunnen genereren van (complexe) offertes.

Bevat diverse macro's en veel koppelingen en data. Externe data wordt vanuit ERP (Axapta) ingelezen via een expert bestand. 

Wens is om het huidige excel bestand fors te verbeteren, gebruiksvriendelijker te maken, overzichtelijker, meer beheersbaar en wellicht handiger te maken qua opzet. 

Disciplines Vereist

  • VBA excel

  • Ervaring met bouwen calculatie programma's, sales

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance VBA expert.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Breda en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van BREDA

BREDA

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV