VBA Excel specialist met kennis van Outlook en Lotus Notes_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

VBA Excel specialist met kennis van Outlook en Lotus Notes

Voor onze eindklant ben ik op zoek naar een MS Excel VBA specialist die specifiek kennis heeft van Outlook en Lotus Notes (VBA). Het gaat om het maken van verschillende Excel sheets die vervolgens worden bewerkt en verstuurd via de mail, om vervolgens te worden ingeladen in een hoofdsheet.

Disciplines Vereist

  • Excel VBA

  • Outlook

  • Lotus Notes

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance VBA Excel specialist met kennis van Outlook en Lotus Notes.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV