VBA Excel specialist_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

VBA Excel specialist

Voor onze eindklant (Bouw sector) zoeken wij een ervaren VBA Excel specialist voor het optimaliseren van een bestaande calculatietool. Deze tool wordt gebruikt door werkvoorbereiders om calculaties te maken aan de hand van opdrachten (berekenen materiaal en personeel). Uit de tool moeten ook diverse overzichten komen en offertes. Helaas werkt de tool niet meer goed, bepaalde koppelingen werken niet meer en het programma is sterk verouderd.

Disciplines Vereist

  • MS Excel

Disciplines Gewenst

  • Ervaring met calculatietools

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance VBA Excel specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Veghel en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van VEGHEL

VEGHEL

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV