VBA Excel consultant - kwaliteitsverbeteringen en advies_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

VBA Excel consultant - kwaliteitsverbeteringen en advies

Voor een nieuwe zelfontwikkelde Excel analyse-tool is behoefte deze te laten screenen op een aantal essentiële punten, voordat de tool als product in de markt wordt gezet.

De tool voorziet in een financiële analyse van jaarcijfers. Er worden geen macro's verder gebruikt.

Doel van de afspraak is te komen tot een offerte waarin is meegenomen de besproken wensen en mogelijkheden die er zijn t.a.v. het concept programma.

- beveiliging

- lay-out (user interface)

- consistentie/opzet(structuur)

- overige

Disciplines Vereist

  • VBA excel

Disciplines Gewenst

  • financiële achtergrond, kennis van jaarverslagen en samenstellingen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance VBA Excel consultant - kwaliteitsverbeteringen en advies.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Zevenbergen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ZEVENBERGEN

ZEVENBERGEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV