excel programmeur voor personeelsplannings rooster_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

excel programmeur voor personeelsplannings rooster

Voor een bedrijf met 80 werknemers waarin een ieder volgens een eigen rooster werkt en urenstaten met de hand invult. Wil men een applicatie die aan de hand van een ingevulde excel sheet de daadwerkelijk uren registreert. Nu is het opmaken en vooral nakijken van de urenstaat een behoorlijk intensieve oefening. Hele dag per maand. Nodig: koppelingen tussen rooster, urenstaat, totaal overzicht, verlofstaten etc.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance excel programmeur voor personeelsplannings rooster.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Haarlem en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van HAARLEM

HAARLEM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV