ms Office trainer gezocht_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

ms Office trainer gezocht

Voor mijn klant zoek ik een ervaren trainer, bijvoorbeeld een office trainer, om een training op maat te ontwikkelen in een specifiek pakket. Gaat om een pakket om tekst te verrijken / op te maken middels XML. Het gaat hier specifiek om Daisy XML een variant die gebruikt word om tekst te transformeren naar o.a. Braille. (pakket heet Oxygen) Er is ruim een week ingeplanned om de training voor te bereiden, training zelf zal in oktober gegeven worden (8 dagen).

Disciplines Vereist

  • Voor mijn klant zoek ik een ervaren trainer, bijvoorbeldd een office trainer, om een training op maat te ontwikkelen is een specifiek pakket.

  • Gaat om een pakket om tekst te verrijken / op te maken middels XML. Het gaat heir specifiek om Daisy XML een variant die gebruikt word om tekst te transformeren naar o.a. Braille.

  • Er is ruim een week ingeplanned om de traing voor te bereiden, training zelf zal in oktober gegeven worden (8 dagen).

Disciplines Gewenst

  • Trainingservaring

  • XML ervaring

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance ms Office trainer gezocht.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Nijmegen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van NIJMEGEN

NIJMEGEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV