Microsoft Office allround ondersteunend consultant Utrecht nodig_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Microsoft Office allround ondersteunend consultant Utrecht nodig

Per 22 juli a.s. migreert systeembeheer bij een klant van ons een documentserver. Verwacht mag worden dat dit een impact heeft op allerlei gebruikers van Microsoft Office 2010. Men gebruikt zowel Access, Word als Excel.  We verwachten vooral dat met name koppelingen naar bestand-locaties problemen geven omdat de locatie veranderd is. Of koppelingen tussen Office documenten onderling. 

Ben je op maandag 22 & dinsdag 23 juli beschikbaar, en lijkt het je leuk om op locatie klant, te Utrecht, gebruikers en systeembeheer te ondersteunen daar waar het nodig is? 

We houden rekening met nog enkele dagen extra aan mogelijke uitloop, maar dat zou ook de week erop kunnen worden ingevuld als je beperkte beschikbaarheid hebt, minimaal 2 tot 3 dagen in de eerste week is hier wél het uitgangspunt. 
 

Disciplines Vereist

  • Excel, Access, Word, allround MS Office

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Microsoft Office allround ondersteunend consultant Utrecht nodig.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van UTRECHT

UTRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV