Excel VBA programmeur_

 

Samenvatting

Vacaturenummer EB030721
Contractduur 20-30 uur werk (inschatting)
Inzet n.v.t.
Werkgebied Amstelveen
werkniveau
Contactpersoon Marcel Annema
010 - 475 55 83

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel VBA programmeur

Betreft een opdracht die uit 2 delen bestaat. Na succesvolle uitvoering van het eerste deel kan het 2e deel uitgevoerd worden. Beide delen draaien om het maken van een programmaatje voor het repliceren / herbouwen van Excel workbooks (zonder gebruik te maken van copy...paste). De eerste opdracht focust zich enkel en alleen op chart sheets met daarop chart objects.

Disciplines Vereist

  • Ervaren Excel VBA programmeur.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel VBA programmeur.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amstelveen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van AMSTELVEEN

AMSTELVEEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV