Excel specialist voor verbeteren bestaande CRM systeem_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel specialist voor verbeteren bestaande CRM systeem

In Excel 2007 is een relatiebeheer systeem gebouwd. Hiermee kunnen verder facturen worden opgemaakt en verstuurd, brieven worden verstuurd. Het pakketje voldoet prima qua functies, maar geeft steeds allerlei foutmeldingen. Bedoeling is om het pakketje door te lopen, wat op te schonen en glad te strijken.

Disciplines Vereist

  • Office 2007, Vista platform

  • Excel

  • VBA

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel specialist voor verbeteren bestaande CRM systeem.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Nieuwegein en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van NIEUWEGEIN

NIEUWEGEIN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV