Excel specialist_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel specialist

Stap 1: gezamenlijk bestand van medewerkers samenvoegen Vervolgens per periode per klant een PDF genereren. Deze PDF zou moeten worden opgeslagen in een bepaalde map, met verwijzing naar de klant naam (dus de actieve cel). Stap 2: Als stap 1 mogelijk is dan: Vanuit het samengevoegde periode rapport via een macro een draaitabel maken op afzonderlijk tabblad waarin klanten met factuurbedragen staan. Opslaan als PDF per factuur vanuit de samengevoegde facturen op Factuurnummer met naam van klant Verder mogelijkheden om de verzending van emails met facturen en bijlage verder te automatiseren binnen de organisatie.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Eindhoven en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van EINDHOVEN

EINDHOVEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV