Excel sheet helpen verbeteren_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Excel sheet helpen verbeteren

Een bestaande excel sheet wordt door een basisschool gebruikt om diverse gegevens in op te slaan van leerlingen. Er is behoefte om de sheet te verbeteren, om er meer structuur in aan te brengen, zodat de sheet ook overzichtelijk wordt en verder vanuit een goede basis uitgebreid kan gaan worden.

Denk ook aan het toepassen van formules om controles automatisch uit te voeren of bepaalde kolommen wel met het correcte dataformat worden ingevuld. Of het voorkomen dat sommige velden (records) dubbel worden ingevoerd of controles op de juiste waarden van bepaalde kruisverwijzingen / relaties tussen verschillende kolommen. 

Disciplines Vereist

  • Excel VBA

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel sheet helpen verbeteren.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Hoofddorp en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van HOOFDDORP

HOOFDDORP

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV