Excel reporting specialist_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel reporting specialist

Een verouderde tool dient gemoderniseerd te worden. De tool (vermoedelijk gebouwd met Visual Basic for Applications, VBA) leest een txt/csv data-set in. Vervolgens kunnen er in de tool een aantal variabelen worden ingevoerd. Daarna levert de tool een output op, met een PDF rapportage van een aantal pagina's met grafieken en diagrammen e.d.

Een van de wensen is behalve actualiseren/moderniseren/bijschaven is het mogelijk online beschikbaar kunnen stellen van de rapporten. Deze worden nu per email verstuurd. 

Disciplines Vereist

  • excel VBA

  • rapportages publiceren naar PDF o.a.

Disciplines Gewenst

  • reporting

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel reporting specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Eindhoven en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van EINDHOVEN

EINDHOVEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV