Excel rapportage specialist_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Excel rapportage specialist

Betreft het verder automatiseren van een aantal bestaande rapporten in Excel, die (steeds dezelfde) gegevens van projecten vanuit SharePoint and Microsoft Dynamics (het ERP system) verwerken tot verschillende overzichten voor het management team.

Doel is dus om deze rapportages graag verder te professionaliseren en te automatiseren, zodat het minder tijd kost om een wekelijse of maandelijkse update te draaien.

Disciplines Vereist

  • Excel VBA

  • Macro's

  • Rapportages automatiseren

  • Ervaring verwerking ERP brondata

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel rapportage specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Hoofddorp en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van HOOFDDORP

HOOFDDORP

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV