Excel projectenondersteunende tool (planning en middelen) Soest_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Excel projectenondersteunende tool (planning en middelen) Soest

Een event-projectenorganisatie heeft behoefte aan een ondersteunende maatwerk tooling in excel. Momenteel is er sprake van een situatie waarbij gewerkt wordt met verschillende excel bladen. Deels is er sprake van dezelfde informatie op verschillende tabbladen, dat is niet alleen onoverzichtelijk maar ook ongewenst, 

Men wil de huidige excel worksheets meer gaan integreren tot 1 overzichtelijk geheel, met het oog op projectenplanning, inzet van middelen/mensen optimaliseren.

Disciplines Vereist

  • Excel VBA

  • Excel werkblad ingegratie

  • Ervaring met ontwikkelen van project ondersteunende excel applicaties

Disciplines Gewenst

  • Affiniteit en inzicht in projectplanning/middelen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel projectenondersteunende tool (planning en middelen) Soest.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Soest en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van SOEST

SOEST

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV