Excel Projecten dashboard (maatwerk template)_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel Projecten dashboard (maatwerk template)

Een handels- en productie maatschappij heeft momenteel data met projectinformatie in verschillende excel data bronnen. De wens is om alle projecten gekoppeld te hebben in 1 (master) dashboard overzicht. Een Excel projecten dashboard, welke op betrouwbare wijze een overzicht geeft van de stand van zaken met alle lopende projecten en aanstaande projecten die op de rol staan. 

De behoefte is om alles te tonen op een overzichtelijk mooi dashboard met alle projecten milestones en bijbehorende projecten key data.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel Projecten dashboard (maatwerk template).

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Eindhoven en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van EINDHOVEN

EINDHOVEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV