Excel programmeerwerk m.b.t. filters, data, output_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel programmeerwerk m.b.t. filters, data, output

Voor een productiebedrijf is er behoefte om specifieke excel informatie slim te kunnen samenstellen en gesorteerd op de juiste wijze naar de printer te kunnen versturen. 

HIervoor is een excel blad gemaakt, met diverse tabbladen, macro's en koppelingen. De volgende stap moet geprogrammeerd worden in Visual Basic for Applications, VBA, om de juiste informatie samen te stellen op een nieuw tabblad. Dit laatste tabblad is tevens de output voor de printopdrachten. 

Disciplines Vereist

  • VBA Excel

  • slim kunnen programmeren in VBA

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel programmeerwerk m.b.t. filters, data, output.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Lelystad en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van LELYSTAD

LELYSTAD

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV