Excel product-configurator - documenteren en herbouw project_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel product-configurator - documenteren en herbouw project

Een soort productconfigurator is opgebouwd in Excel/VBA. Deze tool is in de afgelopen 15 jaar steeds verder opgebouwd, verbouwd en aangebouwd. Zit dus niet zo heel netjes meer in elkaar. (dat is een understatement).

Deze configurator willen zij in eerste instantie graag "ontleed" en gedocumenteerd hebben. De volgende stap zou dan worden: het opnieuw gestructureerd opbouwen van die configurator. 

 

Disciplines Vereist

  • VBA Excel

  • Stukje informatie analyse,

  • kunnen documenteren

  • Advies kunnen geven, meedenken in oplossingen

  • Legacy software kunnen ontleden en de essentie doorgronden.

Disciplines Gewenst

  • affiniteit met bouw en techniek en samengestelde producten

  • ervaring met productconfigurator zou mooi zijn

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel product-configurator - documenteren en herbouw project.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Didam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DIDAM

DIDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV