Excel personeel roosteroverzichten automatiseren - Schiphol Amsterdam_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Excel personeel roosteroverzichten automatiseren - Schiphol Amsterdam

Internationale organisatie wil graag een download vanuit een (verouderd) roostersysteem d.mv macro's om kunnen laten zetten naar een dagindeling van medewerkers met naam en personeelsnummer op taken. 

 

Disciplines Vereist

  • VBA Excel

  • Rooster planning systemen in excel hebben gebouwd

  • Kunnen toveren met data/ filters / sorteringen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel personeel roosteroverzichten automatiseren - Schiphol Amsterdam.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Schiphol en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van LUCHTHAVEN SCHIPHOL

LUCHTHAVEN SCHIPHOL

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV