Excel performance- & analyse tool_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel performance- & analyse tool

Voor een financiële instelling moet een analyse en performance tool worden ontwikkeld. Vanuit XML bestand wordt een excel view gevuld met allerlei data. Voor deze data is er behoefte om een financiële analyse op te kunnen toepassen. Een maatwerk tool gebouwd met excel vba is hiervoor een oplossing.

Disciplines Vereist

  • excel VBA

Disciplines Gewenst

  • performance tool, KPI

  • affiniteit met financiële analyses

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel performance- & analyse tool.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Hoofddorp en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van HOOFDDORP

HOOFDDORP

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV