Excel opdracht - facturatie verbeteren_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel opdracht - facturatie verbeteren

Situatie: Diverse Excel bestanden en gegevens moeten op meerdere plekken handmatig worden ingevoerd. 7 dagelijks pakbonstanden (ma t/m zo) worden handmatig overgenomen en verwerkt in een facturatiebestand.

Gegevens van het facturatiebestand worden vervolgens handmatig overgenomen in een totaal overzicht.

Graag diverse bestanden aan elkaar koppelen zodat gegevens niet opnieuw hoeven te worden ingevoerd. Opzetten van systeem mbv excel.

Disciplines Vereist

  • Excel - VBA

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel opdracht - facturatie verbeteren.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Gennep en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van GENNEP

GENNEP

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV