Excel opdracht - bestaande sheet uitbreiden en aanpassen_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP04166578
Contractduur nader te bepalen
Inzet nader te bepalen
Werkgebied Rotterdam
werkniveau
Contactpersoon Marcel Annema
010 - 475 55 83

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel opdracht - bestaande sheet uitbreiden en aanpassen

Betreft basissheet, die data vanuit csv importeerd. Deze wordt gebruikt voor logistieke doeleinden. Bestaande sheet moet geschikt worden gemaakt voor meer afdelingen. Meer functionaliteiten toevoegen. 

Disciplines Vereist

  • uitgebreide VBA excel skills

  • logistieke achtergrond

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel opdracht - bestaande sheet uitbreiden en aanpassen.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV