Excel met MySQL bedrijfssoftware maatwerk supporten_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Excel met MySQL bedrijfssoftware maatwerk supporten

Voor een bestaande maatwerk applicatie, gebouwd met VBA en Excel, met een MySQL database, is support nodig voor aanpassingen en toekomstige uitbreidingen. 

De applicatie voorziet in een belangrijk deel van de procesautomatisering van deze logistieke transport onderneming. Vanaf binnenkomende orders, workflow, samenstellen zendingen/shipments, volgen, facturatie worden processen ondersteund met deze applicatie.

Behalve allerlei kleinere aanpassingen liggen er wat grotere vernieuwingen te wachten op uitvoering. Denk aan aansluiting op online boekhoudpakket, data uitwisseling, denk aan uitbreiding van de MS Office applicatie met generieke MS Word sjablonen t.b.v. sales/ offertes en Outlook communicatie verder stroomlijnen/optimaliseren.. 

Disciplines Vereist

  • MS Office specialist, Excel Word, Outlook

  • MySQL database

  • Beschikt over logistieke/transport domeinkennis

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel met MySQL bedrijfssoftware maatwerk supporten.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Breda en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van BREDA

BREDA

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV