Excel invoer tool bouwen (maatwerk)_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Excel invoer tool bouwen (maatwerk)

Voor een nieuwe webshop is een invoer tool nodig. Ze hebben te maken met een zogeheten frequente fast product flow. Hierdoor regelmatig batches van duizenden artikelen in te voeren. Nu is de invoersnelheid 30 producten per uur, dit moet straks 5-10x zo snel kunnen gaan met wat slimme automatisering.

Het idee is om het huidige invoerproces te analyseren en vervolgens enkele handige invoer macro's te bouwen, die snel een excelblad kunnen vullen. Dit excelblad vult daarna de webshop met productdata.

Disciplines Vereist

  • VBA excel

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel invoer tool bouwen (maatwerk).

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Enschede en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ENSCHEDE

ENSCHEDE

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV