Excel financial controller applicatie_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Excel financial controller applicatie

Het ontwikkelen van een applicatie die financiële informatie kan analyseren, afwijkende trends kan aangeven, signaleren, controles uitvoert. De applicatie moet gegevens overzichtelijk bij elkaar brengen, in rapportages. Er zullen bedrijfsprocessen in verwerkt worden, die vanuit accountancy invalshoeken geautmatiseerd kunnen gaan worden.

Iemand met een dergelijke achtergrond, die goed thuis is in deze financiële controller businessprocessen heeft onze voorkeur.

Disciplines Vereist

  • ODBC, XML

  • VBA Office programmeur voor stuk maarwerk

Disciplines Gewenst

  • Financiële achtergrond

  • Uitgebreide ervaring met rapportages

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel financial controller applicatie.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Heerenveen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HEERENVEEN

HEERENVEEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV