Excel expert- Business Intelligence BI opdracht_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel expert- Business Intelligence BI opdracht

Voor het professionaliseren van bestaande excel BI sjablonen voor een internationaal georiënteerde organisatie. Diverse KPI's worden berekend en gepresenteerd op een Excel BI Dashboard.

De performance en prestaties dienen te worden verbeterd en er moeten nieuwe functionaliteiten aan worden toegevoegd. Verder moet onderzocht worden of de huidige structuur en opzet toereikend is, anders moet die ook worden aangepast.

Disciplines Vereist

  • VBA excel

  • KPI, Excel Dashboard

  • Business Intelligence, BI, rapportages

Disciplines Gewenst

  • logistiek, financiële achtergrond

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel expert- Business Intelligence BI opdracht.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) LUCHTHAVEN SCHIPHOL en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van LUCHTHAVEN SCHIPHOL

LUCHTHAVEN SCHIPHOL

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV