Excel data import tool_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Excel data import tool

Het maken van een data modeling tool, in excel. Toepassing is een MKB organisatie, die met regelmaalt allerlei aangeleverde excel lijsten ontvangt als ruwe data bron. Deze lijsten met excel data moeten ingelezen worden in een door hun ontwikkeld softwarepakket. 

De aangeleverde lijsten moeten vooraf flink bewerkt worden voordat ze ingelezen (geïmporteerd) kunnen worden in de software. Het is tijdsbesparend als deze lijsten geautomatiseerd geschoond kunnen worden, en versneld gekoppeld kunnen worden aan de juiste kolom-headers. 

Disciplines Vereist

  • VBA Excel

  • aantoonbare ervaring met data verwerking, manipulatie en controles van excel (ruwe) data

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel data import tool.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Horst en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HORST

HORST

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV