Excel consultant, professionalisering excel tools en advies_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel consultant, professionalisering excel tools en advies

Binnen een internationale organisatie (products/export) zijn in de loop der jaren allerlei handige en nuttige excel tools tot stand gekomen, ontwikkeld of in elkaar geknutseld. 

Als eerste wens is er laten consolideren van de meest belangrijke tools, deze uitbouwen/upgraden/actualiseren, zodat ze stabiel en optimaal functioneren. 

Als tweede wens laat het management zich graag adviseren, op welke wijze ze excel optimaal kunnen benutten, om te voorzien in een adequate management informatie stroom, excel-dashboards, maatwerk rapportages en excel cijfer overzichten.

Disciplines Vereist

  • Excel VBA

  • Ervaring met advisering en optimalisatie excel gebruik

Disciplines Gewenst

  • Affiniteit met de branche: producent/handel/distributie goederen, voorraad, logistiek, assemblage, internationaal.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel consultant, professionalisering excel tools en advies.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Gennep en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van GENNEP

GENNEP

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV