Excel BI specialist_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel BI specialist

We zoeken een expert binnen Excel, die een bestaande Excel-sheet kan voorzien van een bijbehorende BI-uitbreiding. Het gaat om een commercieel optimalisatie-vraagstuk. Een complex rekenmodel in een bestaande excel rekenblad, waarbij er een tiental parameters kunnen worden ingevoerd. De uitkomsten van alle waarden dienen geanalyseerd te kunnen worden. Op basis van die analyse zou men in staat moeten zijn om keuze afwegingen te maken, welke waarden van in te voeren parameters het meest optimaal zijn. We zoeken een excel expert met business intelligence ervaring/wiskundige achtergrond.

Disciplines Vereist

  • Academisch werk- en denkniveau

  • Excel expert VBA

  • Business Intelligence

Disciplines Gewenst

  • Wiskundige achtergrond

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel BI specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Vianen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van VIANEN UT

VIANEN UT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV