Excel 2010 consultant_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP11144161
Contractduur 1-2 dagdelen (ingeschat)
Inzet in overleg te bepalen
Werkgebied Amsterdam
werkniveau
Contactpersoon Marcel Annema
010 - 475 55 83

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Excel 2010 consultant

We zullen een Excel specialist op locatie langs laten komen. Samenvatting: Een intensieve gebruiker gebruikt zware excel bestanden met record grootte 40.000 - 250.000 rijen. In de sheet worden koppelingen gebruikt die info vanuit elders ook ophalen. Het is heden onbekend of er verder ook in geprogrammeerd is met VBA. De desktops zijn Windows7, de server 2008. Het probleem treedt bij verschillende users random op met soortgelijke bestanden. Zowel bij lokaal opslaan als op het netwerk treden er time-outs op bij het opslaan van het bestand. Oplossen op locatie en rapportage met bevindingen bij oplevering opdracht.

Disciplines Vereist

  • Excel consultancy

  • Informatie analyse

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Excel 2010 consultant.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV