Docent Excel voor gevorderden_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Docent Excel voor gevorderden

Voor een opleidingsinstituut is een excel docent nodig. Doel is een maatwerk training geven (eenmalig) aan een groep excel gebruikers met ruim voldoende basiskennis. 

Leerdoelen worden in overleg bepaald. Onder andere komen de volgende onderwerpen aan bod: data analyses, grafieken, tabellen, draaitabellen, slizers, 
filters kunnen toepassen etc. 

Disciplines Vereist

  • trainingen en lesgeven in excel aan gevorderden

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Docent Excel voor gevorderden.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Eindhoven en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van EINDHOVEN

EINDHOVEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV