Rapportagetool / dashboard in excel - beoordelingsysteem (regio Deventer)_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Rapportagetool / dashboard in excel - beoordelingsysteem (regio Deventer)

Het ontwikkelen van rapportages en diagrammen, overzichten, dashboards vanuit excel. Binnenkomende data betreft beoordelingen en kwaliteitscores van acties. Per afdeling, divisie moet gedifferentieerd kunnen worden gesorteerd, gefilterd weergegeven, zodat voor het management inzichtelijk wordt gemaakt de gevonden verschillen per afdeling/sectie.

Disciplines Vereist

  • VBA Excel

  • Dashboards, rapportages, diagrammen

  • Goed kunnen meedenken in oplossingen

Disciplines Gewenst

  • Affiniteit met beoordeling-of performance systemen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Rapportagetool / dashboard in excel - beoordelingsysteem (regio Deventer).

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Deventer en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DEVENTER

DEVENTER

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV