API issue oplossen tussen Progress DB en VBA excel tooling - Groningen_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

API issue oplossen tussen Progress DB en VBA excel tooling - Groningen

Een Excel tool is al een tijdje gevoelig voor verstoringen sinds eem MS Office migratie enkele jaren geleden (2016). Sindsdien zijn er steeds issues t.a.v. het gebruik van de MS Excel tool. 

Zoeken iemand die deze problemen kan analyseren, en kan helpen oplossen. 

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance API issue oplossen tussen Progress DB en VBA excel tooling - Groningen.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Groningen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van GRONINGEN

GRONINGEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV