Allround VBA specialist_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Allround VBA specialist

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Allround VBA specialist die kan troubleshooten in Excel bestand 2013 en die de klant kan voorzien van advies omtrent efficiŽnter werken en zaken automatiseren. Men werkt shared (5-6 medewerkers) met een Excel bestand die fungeert als een soort van database. Per regel wordt een order geplaatst met daarachter vele kolommen met informatie. Men ondervindt meerdere problemen met de sheet, voornamelijk performance, informatie wordt op de verkeerde regel getoond etc. Men produceert aan de hand van de database zelf handmatig rapportages. Klant hoort graag mogelijkheden hoe dat geautomatiseerd en efficiŽnter gedaan kan worden. Evenals draaitabellen, die worden ook handmatig gemaakt en wil men geautomatiseerd hebben.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Allround VBA specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Nunspeet en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van NUNSPEET

NUNSPEET

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV