Adhoc excel support - ondersteuning in excel vraagstukken_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Adhoc excel support - ondersteuning in excel vraagstukken

Voor onze organisatie is er regelmatig behoeft om regelmatig een vaste excel expert te kunnen inschakelen, inzetten voor vragen die onze medewerkers kunnen hebben op gebied van excel problemen, issues of ingewikkelde formules, toepassingen waar ze zelf niet uit kunnen komen.

We hebben dan graag een vaste excel specialist beschikbaar, die ons steeds (op remote support basis) snel helpt om onze excel vragen snel op te lossen. Het excel support is dan mogelijk op adhoc afroepbasis, en wordt vooraf door een strippenkaart / tegoed in uren afgenomen. Daardoor flexibel en laagdrempelig. Graag per direct.

Disciplines Vereist

  • Excel support

  • remote support bieden in excel vraagstukken

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Adhoc excel support - ondersteuning in excel vraagstukken.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Deventer en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DEVENTER

DEVENTER

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV