Lotus notes ontwikkelaar_

 

Een IBM Notes Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van IBM Notes Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Lotus notes ontwikkelaar

De klant heeft een lotus notus applicatie waar ze support voor willen hebben. Gaan langzaam over naar JAVA, maar willen deze applicatie nog minimaal 2 jaar met gemiddelde inzet 3 dagen per week laten draaien. Men zoekt dus een ervaren Lotus Notes ontwikkelaar die de applicatie update, onderhoud en eventueel functionaliteiten toevoegd.

Disciplines Vereist

  • Lotus Notes Client & Server draaien op versie 8.5

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Lotus notes ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Harderwijk en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HARDERWIJK

HARDERWIJK

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV