Jquery specialist_

 

Een JavaScript Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van JavaScript Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Jquery specialist

Voor wat kleine aanpassingen in een Jquery interface, zoals toevoegen van extra alert als er document word geupload, dat men moet kiezen uit een document type. Gaat om een demo die aan een grote klant gegeven wordt , klant zit zelf meer in de grote onderliggend systemen, en de jquery kennis schiet nu te kort.

Werkzaamheden worden ingeschat op een dag of 3.

Dus een leuk projectje voor tussendoor.

 

Disciplines Vereist

  • Jquery

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Jquery specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Gorinchem en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van GORINCHEM

GORINCHEM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV