JavaScript specialist voor troubleshooten, omgeving Hoorn, 1 dag per week._

 

Een JavaScript Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van JavaScript Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

JavaScript specialist voor troubleshooten, omgeving Hoorn, 1 dag per week.

Voor mijn eindklant ben ik per direct op zoek naar een JavaScript speciliast voor het oplossen van een aantal problemen met de huidige website/webshop.

Mijn klant loopt tegen het probleem aan dat op het moment dat de webshop wordt benaderd met HTTPS de webshop niet wordt getoond in de browser. De website zelf is wel benaderbaar met HTTPS.

In geschat wordt ongeveer 40 uur werk verdeeld over 1 dag per week en dient op locatie in Hoorn uitgevoerd te worden.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance JavaScript specialist voor troubleshooten, omgeving Hoorn, 1 dag per week..

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Hoorn en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HOORN

HOORN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV