Javascript developer_

 

Een JavaScript Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van JavaScript Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Javascript developer

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Javascript developer die kan meeontwikkelen je aan een Single Page Application in Javascript. Je hebt ervaring met het ontwikkelen aan de frontend en backend en hebt een goede kennis van Javascript & MySQL. Je werkt in een ontwikkelteam, waarbij een ieder op zelfstandige wijze invulling aan het ontwikkelen aan een soort Googlemaps achtige applicatie.

Disciplines Vereist

  • MVC

  • Kennis van node.js

  • Kennis van javascript frameworks (backbone, angular, ember, d3)

  • Ervaring met GIT

  • Linux

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Javascript developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Houten en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HOUTEN

HOUTEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV