Lead Front-end / JavaScript Developer_

 

Een JavaScript Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van JavaScript Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Lead Front-end / JavaScript Developer

Onze eindklant is per half november op zoek naar een Lead Front-end / JavaScript developer Wij zoeken daarom iemand die het leuk vindt om leiding te geven aan een SCRUM team van 5-8 personen, binnen een organisatie waar er ruime is voor jouw ideeŽn en creaties. Uiteraard ontwikkel je zelf ook nog actief mee binnen het team. Je ontwikkelt aan gebruiksvriendelijke internettoepassingen voor desktop en mobile en je hebt een scherp oog voor performance. Daarnaast ben je samen met de Client-side Developers (HTML5 en CSS3 specialisten) verantwoordelijk voor het adviseren in front-end technologieŽn. Mijn klant pakt projecten op bij verschillende zeer zichtbare en bekende merken, met een kortere looptijd van zo 3 tot 6 maanden. Zo is je werk erg afwisselend en zichtbaar.

Disciplines Vereist

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Front-end/JavaScript Developer

  • Ervaring als leaddeveloper

  • HBO werk- en denkniveau

  • Aantoonbare kennis en ervaring met vanillaJavaScript, jQuery en een of meerdere JavaScriptframeworks (bij voorkeur AngularJS en/of Backbone.js)

  • Gedegen kennis van HTML5, CSS3, Bootstrap, Responsive Web Design

  • Ervaring met het ontwikkelen van SPA's en RIA's

  • Ervaring met JavaScripttask runners (bij voorkeur Gulp) en CSS preprocessors (bij voorkeur LESS)

  • Ervaring met version control (bij voorkeur TFS en/of Git)

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Lead Front-end / JavaScript Developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van UTRECHT

UTRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV