Front-end / Javascript Developer, hightech projecten, zichtbare merken, kleine scrum treams!_

 

Een JavaScript Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van JavaScript Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Front-end / Javascript Developer, hightech projecten, zichtbare merken, kleine scrum treams!

Kleine hechte teams van 5 tot 7 personen die samen het beste willen zijn in wat ze doen. Een team dat hoge maar toch realistische doelstellingen neer zet. Een team waar je de vrijheid krijgt om eigen R&D projecten op te pakken en uit te voeren onder werktijd. Waar jouw ideeën en creaties serieus genomen en ondersteund worden. Als dat de omgeving is binnen welke jij het meest tot je recht komt. Lees verder. Voor jou is de scheiding van structuur (HTML), opmaak (CSS) en gedrag (Javascript) voor jou vanzelfsprekend.Je zult werken aan technisch hoogstaande websites en online applicaties. Mijn klant pakt projecten op bij verschillende zeer zichtbare en bekende merken, met een kortere looptijd van zo 3 tot 6 maanden. Zo is je werk erg afwisselend en ook goed zichtbaar voor je familie en omgeving.

Hierbij pas je JavaScript niet alleen toe in de vorm van plugins maar kun je het lezen en schrijven. Als onderdeel van een Scrum team ben je specialist op het gebied van JavaScript, maar schuw je ook niet om met HTML5 en CSS3 te werken. Je ontwikkelt aan gebruiksvriendelijke internettoepassingen voor desktop en mobile en je hebt een scherp oog voor performance.

Daarnaast ben je samen met de Client-side Developers (HTML5 en CSS3 specialisten) verantwoordelijk voor het adviseren in front-end technologieën.

Bedrijfscultuur: Open, ontspannen, hoog tempo, ondernemende types, inhoudelijk de beste willen zijn, pro-actief, driven, flexibel, ambitieus, met veel vrijheid en eigenzeggenschap, woord is woord.

Jij

 • Minimaal 5 jaar werkervaring als Front-end/JavaScript Developer
 • HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare kennis en ervaring met vanillaJavaScript, jQuery en een of meerdere JavaScriptframeworks (bij voorkeur AngularJS en/of Backbone.js)
 • Gedegen kennis van HTML5, CSS3, Bootstrap, Responsive Web Design
 • Ervaring met het ontwikkelen van SPA's en RIA's
 • Ervaring met JavaScripttask runners (bij voorkeur Gulp) en CSS preprocessors (bij voorkeur LESS)
 • Ervaring met version control (bij voorkeur TFS en/of Git)
 • Aantoonbare kennis en ervaring met vanillaJavaScript, jQuery en een of meerdere JavaScriptframeworks (bij voorkeur AngularJS en/of Backbone.js)
 • Ervaring met ActionScript is een pre
 • Ervaring met Scrum is een pre

Voor jouw

 • Uitdagende projecten met veel afwisseling
 • Een plezierige, informele werksfeer waarin je samenwerkt met zon 20 andere gepassioneerde collega’s
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden
 • Een bruto salaris tussen de €3200 en 3800
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden


Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Front-end / Javascript Developer, hightech projecten, zichtbare merken, kleine scrum treams!.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Arnhem en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van ARNHEM

ARNHEM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV