Ervaren Full-stack developer, 6 maanden met optie op verlenging in Hoofddorp _

 

Een JavaScript Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van JavaScript Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Ervaren Full-stack developer, 6 maanden met optie op verlenging in Hoofddorp

Voor mijn directe eindklant in de omgeving van Utrecht ben ik op zoek naar een ervaren Full-stack developer met kennis van JavaScript (Angular 2-4, React), .NET en passie voor de nieuwste technieken! 

Mijn klant, een multinational in de automotive branche, zoekt een pragmatische freelancer die zelfstandig kan bouwen aan een nieuw te bouwen web applicatie. 

In deze opdracht krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, daarbij is het belangrijk om goed te communiceren met de IT Manager om hem te voorzien van de juiste adviezen m.b.t. de gekozen techniek en dat ook goed kunnen onderbouwen.

 

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Ervaren Full-stack developer, 6 maanden met optie op verlenging in Hoofddorp .

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van UTRECHT

UTRECHT

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Michael de Groot en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Michael de Groot

IT Consultant

06 - 406 870 52

m.degroot@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV