Java Developer _

 

Een Java Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Java Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Java Developer

Voor mijn klant in de buurt van Eindhoven ben ik per direct op zoek naar een Senior Java Developer voor een uitdagende opdracht voor 6-12 maanden.

Binnen deze opdracht ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, testen en onderhouden van web based GEO applicaties. 

Het gaat hier om een opdracht voor 6-12 maanden met optie tot verlenging en een inzet van minimaal 36 uur per week in de buurt van Eindhoven.

 

Disciplines Vereist

  • - Ruime ervaring in ontwerpen en ontwikkelen van web based software;

  • - Goede beheersing van de engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Disciplines Gewenst

  • - Ervaring met Open Layers/Geo Maps

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Java Developer .

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Eindhoven en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van EINDHOVEN

EINDHOVEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV