Allround Java developer Advies opdracht_

 

Een Java Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Java Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Allround Java developer Advies opdracht

Capwell zoekt op dit moment een allround Java developer om advies te geven aan een senior Dotnet ontwikkelaar die een oude J2ee applicatie in beheer heeft. Hij heeft al een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd, zoals het vervangen van de oude databasekoppelingen naar een as400 systeem voor een SOAP webservice. Gaat om een applicatie die koppelingen heeft naar weeg apparatuur, en deze informatie terugkoppeld naar het systeem. Applicatie is heel complex, het bestaat uit ongeveer 80 classes. We zoeken iemand die in eerste instantie een dag of twee advies kan geven, de ontwikkelaar bepaalde details kan toelichten. Advies kan geven over de te gebruiken stack, de deployment tools e.d. En ook kan meehelpen als de eerste deployment wordt gedaan naar de live omgeving. Een leuke advies klus voor erbij. Kan op twee locaties: Breda of Eindhoven.

Disciplines Vereist

  • Allround J2ee ervaring

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Allround Java developer Advies opdracht.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Breda en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van BREDA

BREDA

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV