Mobile Architect cross platform, CI, TDD_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP10155260
Inzet Fulltime
Werkgebied AMSTERDAM
werkniveau Senior / Lead
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een iOS iPhone iPad Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Objective C, iPhone iPad Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Mobile Architect cross platform, CI, TDD

De apps die mijn klant ontwikkelt worden dagelijks gebruikt door grote klantengroepen. Robuustheid en structuur is daarbij belangrijk. Jij hebt het talent en de ervaring die nodig is om architectuur te ontwikkelen voor onderscheidende apps op zowel Android als iOS platform. Je helpt klanten als bij het effectief inzetten van mobiele apps voor hun klanten. Als voorbeeld project kan ik noemen: een app waarbij geld kan worden overgemaakt via een mobiel nummer of een Facebook account, zonder dat daarvoor het bankrekeningnummer van de ontvanger nodig is.

Functie:

Je hebt een passie voor het werken met apps met een complexe architectuur. Je staat in het centrum van het team. Innoveert, helpt mee, werkt samen, maar delegeert ook als het nodig is. Je bereidt werk voor en ondersteunt de developers bij problemen zodat zij zich volledig kunnen focussen op het ontwikkelen, maar zorgt ook voor input voor pr-sales trajecten. Snel schakelen is voor jou geen probleem, dat is ook nodig want het accent van je rol kan per project verschillen. Op mobile gebied ontgaat jou niets. Trends- en ontwikkelingen volg je niet alleen op de voet, maar je hebt er ook een eigen visie op waar je voor staat. Jij bent ook iemand die mobiele ontwikkeling naar een hoger niveau tilt. Je gaat de ontwikkeling van apps optimaliseren door actief bezig te zijn met continuous integration, automated testing en test driven development.

Heb jij:

 • Minimaal 5 jaar ervaring met mobile projecten als inhoudelijke consultant, architect en/of developer
 • Begrip van de afwegingen bij het kiezen voor native apps, web apps en html5-apps
 • Je kunt werken met externe API’s en je begrijpt de complexiteit die hierbij komt kijken
 • Je hebt een heldere visie hoe een architectuur in een mobiele app eruit moet komen te zien en waarom dit belangrijk is
 • Je hebt inhoudelijke kennis van en praktische ervaring met de SDK’s die geleverd worden met de mobiele platformen. Je weet hun mogelijkheden en onmogelijkheden
 • Je hebt kennis van de populaire third party frameworks voor de verschillende platformen
 • Je bent oplossingsgericht, kun snel schakelen en weet snel in te spelen op vragen van klanten
 • Je hebt ervaring met het opzetten van een continues integration oplossing en het automated testen van appps

Voor jou:

 • Een bruto maand salaris van €3800 tot 5700 op basis van kennis en ervaring
 • Variabele bonus
 • Lease auto
 • Telefoon & laptop
 • 25 vakantie dagen
 • Pensioenregeling waarbij 2/3 door de werkgever wordt vergoed


Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Mobile Architect cross platform, CI, TDD.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) AMSTERDAM en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Recruitment Consultant

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV