Visual Basic VB6 Programmeur_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Visual Basic VB6 Programmeur

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een VB6 developer. De klant programmeert zelf ook slimme tools t.b.v. projectmanagement. Momenteel bezig met een project: single sign on in applicaties in te voeren. Hij ervaart momenteel problemen met Ldap en het kost hem teveel tijd met uitzoeken hoe het probleem opgelost kan worden en het daarna te testen dat hij op zoek is naar externe capaciteit. Klant heeft zelf 2 procedures geschreven User/Password validatie * Input: username/password * Antwoord: wel/geen validatie Groep validatie * Input: username/groupname * Antwoord: user is wel/geen lid van de opgegeven groep LDAP OpenLDAP (linux)

Disciplines Vereist

  • OpenLDAP, User/Password- en Group authenticatie

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Visual Basic VB6 Programmeur.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Etten-Leur en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ETTEN-LEUR

ETTEN-LEUR

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV