.Net Developer - 1 jaar, voor wie de taal ondergeschikt is aan het doel van de code_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

.Net Developer - 1 jaar, voor wie de taal ondergeschikt is aan het doel van de code

Voor mijn klant ben ik wegens opschaling weer opzoek naar een (Back end) .Net developer die het doel van de code belangrijker vindt dan de taal waarin hij schrijft. Mijn klant maakt volledig geautomatiseerde magazijnen die haar klanten vanuit een visuele cockpit besturen. Dit doet ze aan de developement kant, met een team van 8 developers die deels adhoc (storingen), deels pragmatisch (projecten) en deels puristisch (waar tijdsdruk het toelaat), tewerk gaan. 

Het gaat erg goed met dit bedrijf en ze heeft net weer een opdracht voor 6 miljoen binnengehaald en oversteigt daarmee haar eigen capaciteit. Nu zoekt ze versterking in het development team van een .Net developer voor een jaar met optie op verlenging. Ze ontwikkelt momenteel in VB.Net 2017 en alle nieuwe projecten worden in C# ontwikkeld.

 

Disciplines Vereist

  • - VB.Net 2015 of 2017 of een gedegen C#.Net ervaring

  • - Goede ommunicatieve eigenschappen

Disciplines Gewenst

  • - Affiniteit met embedded systems

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance .Net Developer - 1 jaar, voor wie de taal ondergeschikt is aan het doel van de code.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Wageningen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van DUIVEN

DUIVEN

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV