VB.NET developer gezocht_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

VB.NET developer gezocht

Voor onze klant in Woerden ben ik op zoek naar een VB.NET developer. Het gaat om een automatiseringsbureau dat stand-alone applicaties wil opzetten als toevoeging op het ERP pakket. 

In de beginperiode is werken op locatie een vereiste en hierna is 1 dag per week op locatie en op andere dagen remote werken mogelijk.

 

Disciplines Vereist

  • - VB.NET

  • - Affiniteit met bedrijfsprocessen

  • - Rapportages

Disciplines Gewenst

  • - Webservices

  • - Navision

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance VB.NET developer gezocht.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Woerden en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van WOERDEN

WOERDEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV