Sitecore developer_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Sitecore developer

Voor mijn klant ben ik per direct op zoek naar een sitecore developer. Mijn klant heeft een platform welke de kwaliteit van producten monitort.  Zij zoeken voor dit platform iemand die een stukje kan bouwen, migreren en finetunen. Je komt te werken in een multidisicplinair Agile/Scrum omgeving, bestaande uit 7 man. 

Je verricht de werkzaamheden 1 a 2 dagen bij de klant in Utrecht. De overige dagen zijn in te vullen op een vestiging naar keuze. in Noord-Holland, Zuid-Holland of Brabant. De opdracht duurt tot eind augustus en er is optie tot verlenging. 

Disciplines Vereist

  • Ervaring met Sitecore, Nederlandstalig, Ervaring met ASP.net, NodeJS

Disciplines Gewenst

  • Proactieve houding

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Sitecore developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van UTRECHT

UTRECHT

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Ajay Singh en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Ajay Singh

Recruitment Consultant ICT

a.singh@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV