Sitecore CMS developer_

 

Een .NET Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van .NET Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Sitecore CMS developer

Wij zijn op zoek naar een medior/senior Sitecore developer om mee te draaien in een multidisiplinair ontwikkelteam. Het team is goed op elkaar ingespeeld. Gaat om een nieuw te bouwen applicatie in een internationale setting. Er wordt gewerkt volgens scrum op een hoogstaand nivo, denk aan scrum, TDD, continious intergration etc. Gaat om Sitecore 6.5.

Disciplines Vereist

  • Sitecore 6.5

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Sitecore CMS developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Hoofddorp en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HOOFDDORP

HOOFDDORP

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV